Veelgestelde vragen

U bent hier: home › veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen / FAQ

 • Is TouringcarOfferte gratis?
 • Hoe vaak kan ik offertes aanvragen?
 • Krijg is zeker offertes terug?
 • Moet ik een keuze maken uit één van de offertes?
 • Krijgt TouringcarOfferte een deel van de ritprijs?
 • Waarom kan ik beter kiezen voor deze website?

 • Is TouringcarOfferte gratis?

  Ja, deze website is geheel gratis voor u. De touringcarbedrijven betalen jaarlijks een bijdrage. Hierdoor zijn er serieuze bedrijven aangesloten en is de drempel voor om de website te gebruiken laag.


  Hoe vaak kan ik offertes aanvragen?

  U kunt zo vaak als u wilt offertes aanvragen. Bent u dus een intermediair voor busverhuur, ook dan kunt u deze website gebruiken om makkelijk verschillende offertes aan te vragen.


  Krijg is zeker offertes terug?

  Het aantal offertes dat u ontvangt is afhankelijk van uw reis. Is uw reis niet rendabel voor de aangesloten bedrijven, dan kunt u weinig aanvragen ontvangen. Ook kan de responsietijd te kort zijn als u bijvoorbeeld de volgende dag al een offerte wilt ontvangen. Houd u hier aub rekening mee.


  Moet ik een keuze maken uit één van de offertes?

  Nee, de offertes zijn geheel vrijblijvend. U mag daarom kiezen of en met wie u in zee gaat, ook al is dat een bedrijf die niet via deze website is gevonden.


  Krijgt TouringcarOfferte een deel van de ritprijs?

  Nee, wij ontvangen GEEN deel van de ritprijs, ook zijn wij GEEN prijsvechter. Daarom krijgen de touringcarbedrijven een eerlijke prijs en bent u verzekerd van een kwalitatieve touringcar.


  Waarom kan ik beter kiezen voor deze website?

  In tegenstelling tot veel prijsvechters kijken wij meer naar de kwaliteit en niet naar de laagste prijs. Omdat de touringcarbedrijven niet een deel van de ritprijs aan ons af hoeven te staan zal de prijs automatisch lager uitvallen dan bij vergelijkende websites.  Volg ons op Twitter en lees al het nieuws als eerste