Touringcarofferte.nl - busverhuur begint hier!

U bent hier: home › touringcarofferte

Aangevraagde offertes

Dagelijks worden er veel offertes aangevraagd via onze website. De afgelopen drie maanden zijn deze offertes aangevraagd:

Brabant : 1381
Drenthe : 171
Flevoland : 347
Friesland : 236
Gelderland : 756
Groningen : 166
Limburg : 446
Noord-Holland : 1538
Overijssel : 416
Utrecht : 516
Zeeland : 144
Zuid-Holland : 1291
Buitenland : 2944

Beoordeling van onze website

Bezoekers die via TouringcarOfferte.nl een busverhuur bedrijf hebben gehuurd beoordelen onze website gemiddeld met een 8.2 / 10 op basis van 349 stemmen.

U kunt onze website beoordelen na het aanvragen van een offerte.

Wilt u een bus huren?

Een touringcar huren voor uw reisgezelschap is een hele uitdaging. Met tientallen touringcarbedrijven is het een opgave om deze stuk voor stuk te benaderen voor een geschikt aanbod. TouringcarOfferte.nl biedt u daarom de helpende hand.

Door middel van deze website hebben wij u veel werk uit handen genomen. Het enige dat u hoeft te doen is het invulformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Uw offerteaanvraag wordt naar tientallen verschillende touringcarbedrijven verstuurd. Deze bedrijven nemen ieder afzonderlijk contact met u op, op de manier hoe u het heeft aangegeven in het aanvraagformulier. Per e-mail, post, fax of telefonisch.

U beslist uiteindelijk welk bedrijf het beste bij u past. Dit hoeft niet per definitie de goedkoopste te zijn, het kan ook een compleet aanbod zijn of een betrouwbaarder indruk waarom dit bedrijf het beste bij u past.

Touringcarofferte.nl is 100% GRATIS. U kunt de dienst zo vaak gebruiken als u wilt. Deze website fungeert enkel als onafhankelijke intermediair tussen u en de touringcarbedrijven.

Begin meteen met uw offerteaanvraag. Wij wensen u een goede reis.
TouringcarOfferte.nl

Voor Touringcarbedrijven

Door de komst van het Internet wordt de markt steeds transparanter. De consument kan tegenwoordig eenvoudig en snel een keuze maken tussen verschillende busverhuur bedrijven voor het maken van de beste keuze.

TouringcarOfferte.nl speelt hierop in door uw klanten eenvoudig een keuze te laten maken tussen verschillende busverhuur bedrijven. In tegenstelling tot onze concurrenten dwingen wij NIET de laagste prijs af (waarna u ook nog eens een commissie moet betalen) maar geven wij alle touringcarbedrijven een kans om een vaste langdurige relatie op te bouwen met de klant. Hierbij speelt kwaliteit en ervaring een centrale rol.

Wilt u onze website eens GRATIS uitproberen? Dit kan voor de periode van 3 weken geheel GRATIS. Daarna kunt u vrijblijvend kiezen of u een jaarabonnement wilt afsluiten. Voor slechts € 24,95 per maand ontvangt u wekelijks honderden offerteaanvragen. U kunt zelf bepalen op welke aanvraag u een passend aanbod kunt doen. U hoeft achteraf GEEN commissie af te dragen op de ritprijs.

U kiest voor TouringcarOfferte.nl omdat:

 • U GEEN commissie hoeft af te dragen over de ritprijs.
 • U direct alle gegevens van de klanten krijgt.
 • U dagelijks vele offerteaanvragen krijgt van daadwerkelijk geïnteresseerde klanten.
 • U onze website GRATIS en vrijblijvend kunt uitproberen voor 3 weken.
 • U slechts € 24,95 per maand betaalt voor alle offerteaanvragen.

 • Al tien jaar de beste!

  Touringcarofferte.nl is al tien jaar de intermediair tussen u en busverhuur bedrijven. Duizenden mensen hebben naar tevredenheid een bus gehuurd via onze website. Vanuit het hele land ontvangen wij aanvragen voor het huren van een bus.

  Gezonde busverhuur.

  In tegenstelling tot andere busverhuur vergelijkingwebsites proberen wij niet voor u de goedkoopste bus te huren maar een busverhuurbedrijf te vinden waar u een goede en langdurige relatie kunt opbouwen. Laten we de branche elkaar niet kapot laten concurreren.

  Waarom onze website?

  Touringcarofferte is al jaren actief. Wij kennen de branche. De mensen kennen ons. De busverhuur bedrijven kennen ons. Daarom komen vele mensen terug om opnieuw een offerteaanvraag in te vullen. En met succes, uit evaluaties beveelt meer dan 95% onze website aan.


  Volg ons op Twitter en lees al het nieuws als eerste