Disclaimer

U bent hier: home › disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld door TouringcarOfferte. Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere artikelen mogen niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TouringcarOfferte.

TouringcarOfferte kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van www. TouringcarOfferte.nl, noch voor schade als gevolg van eventuele onvolkomenheden of onjuistheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

TouringcarOfferte is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op www. TouringcarOfferte.nl wordt verwezen.

Wanneer u een offerte-aanvraag doet middels deze site, is TouringcarOfferte op geen wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor de verdere reactie, kwaliteit, of inhoud van de verkregen offertes. Over de inhoud van de verkregen offertes bestaat kan dan ook geen communicatie plaatsvinden.

Touringcarofferte.nl is een onafhankelijk initiatief. Dat wil zeggen dat de touringcarbedrijven waar de offerte-aanvragen naar verstuurd worden middels deze site op geen wijze worden gesponsord of voorgetrokken.

De persoonsgegevens zoals deze door u zijn ingevoerd worden enkel aan de touringcarbedrijven geleverd die aangesloten zijn bij Touringcarofferte.nl. Informatie verkregen door deze website zal niet aan derden worden verstrekt.Volg ons op Twitter en lees al het nieuws als eerste